School Vest wil ook onderwijs voor iedereen en komt in actie!

Vier uur en 500 leerlingen verder zitten wij (Crystal en Elna) moe maar voldaan in de trein terug naar het hoge Noorden. Wat een superleuke ochtend hebben we gehad. Alle groepen van School Vest uit Dordrecht hebben we verteld over Expedition Kilimanjaro en het project in Kenia. Het enthousiasme van de leerlingen en de leuke en goede vragen die we kregen geven aan dat zij ontzettend betrokken zijn bij het project en graag willen helpen!

Lees meer: School Vest wil ook onderwijs voor iedereen en komt in actie!

Kerststukjes voor onderwijs in Kenia!

kerststukjeDeze week kunnen er mooie, professioneel gemaakte kerststukjes worden besteld. Ze worden gemaakt door Aly Kremer, een creatieve tante van Elna Broesder, één van de deelnemers van de expeditie. De kerststukjes kosten € 10,- per stuk. De opbrengst gaat helemaal naar de uitbreiding het Early Childhood Development Centre in Kenia, het doel van Expedition Kilimanjaro.

Benefit concert Kili Kili

Een feestje bouwen en tegelijkertijd het goede doel steunen?! Expedition Kilimanjaro organiseert in samenwerking met Simplon Kili Kili, een benefit concert met een gevarieerde line up! De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de bouw van het Tamalaki Early Childhood Development Centre in Kenia.

Lees meer: Benefit concert Kili Kili