School Vest wil ook onderwijs voor iedereen en komt in actie!

Vier uur en 500 leerlingen verder zitten wij (Crystal en Elna) moe maar voldaan in de trein terug naar het hoge Noorden. Wat een superleuke ochtend hebben we gehad. Alle groepen van School Vest uit Dordrecht hebben we verteld over Expedition Kilimanjaro en het project in Kenia. Het enthousiasme van de leerlingen en de leuke en goede vragen die we kregen geven aan dat zij ontzettend betrokken zijn bij het project en graag willen helpen!

Zo gaan de groepen 5 tot en met 8 gaan op dinsdag 28 januari rondjes schaatsen op de ijsbaan en laten zich hierbij sponsoren. Groep 1 en 2 laten zich rond die tijd sponsoren voor hun eigen klim in de gymzaal waarbij ze gaan proberen zo vaak mogelijk de top te bereiken. En als grote verrassing kregen wij van de groepen 3 en 4 al een mooi bedrag overhandigd wat zij voor de kerstvakantie al bij elkaar hebben geschaatst! 331,40 stond er op één van de cheques, met nog een mooie verkondiging eronder: “Er komt nog meer bij!” En daar hebben wij alle vertrouwen in! We zijn heel erg blij met de inzet van de leerlingen, hun sponsoren en de leraren van School Vest. Ook zij zorgen er allemaal voor dat er straks meer kinderen naar school kunnen. De vlag van School Vest dragen we mee de Kilimanjaro op!

Namens het hele Expedition Kilimanjaro team: heel veel succes!

Kijk op onze facebookpagina voor meer foto's, ook van het schaatsen van groep 3 en 4! https://www.facebook.com/ExpeditionKili?fref=ts

 

collage

 

 

 

-