Benefit concert Kili Kili

Een feestje bouwen en tegelijkertijd het goede doel steunen?! Expedition Kilimanjaro organiseert in samenwerking met Simplon Kili Kili, een benefit concert met een gevarieerde line up! De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de bouw van het Tamalaki Early Childhood Development Centre in Kenia.

Expedition Kilimanjaro bestaat uit een groep van zeven vrijwilligers die in februari de Kilimanjaro gaat beklimmen. Dit om bewustwording te creëren over het feit dat niet alle kinderen ter wereld gelijke kansen krijgen en geld op te halen voor dit goede doel. Kom ook in actie! Koop een kaartje, geniet van een feestje en steun hiermee de kinderen die dankzij jouw kaartje naar school kunnen! Maak je borst maar nat, want het wordt niet makkelijk om deze avond je keuze te maken. In de intieme setting van het café kun je genieten van singer-songwriter Tamar Lewis. Zij won In 2010 de jury- én publieksprijs van de singer-songwriterscontest Nootuitgang en bereikte de finale van De Grote Prijs van Nederland. Haar muziek is levendig, dromerig, gevoelig en eenvoudig en verrassend tegelijk. Matthijs Ros speelt covers van zijn favoriete artiesten, maar wel op een manier dat hij er een eigen speciale versie van maakt. Dit alles in het genre americana. Dus verwacht een mix van folk, blues en alternatieve countrymuziek!

Liever voetjes van de vloer? In de grote zaal staat A Second Home. Een driekoppige band die onder begeleiding van twee gitaren en drum staat te rocken. De muziek van The Gust is meeslepend melancholisch met de energie van stevige alternatieve pop. Stil staan is niet meer mogelijk bij SRUSH met zijn UK Funky, Garage, Bass and House sounds. De Pushin Wood Soundsystem sluit de avond af. Drie DJ’s met een creatieve geest. Funk, Afrobeat, Beats, Latin, Jazz en Hiphop met een authentiek eigen geluid worden tot in de kleine uurtjes gespeeld!

Bestel tickets!

fotoposterfacebook