School Vest uit Dordrecht komt in actie!

School Vest uit Dordrecht komt voor ons in actie! De leerlingen van groep 1 tot en met 8 gaan zich inzetten voor kinderen die het minder goed hebben. 

School Vest vertelt: "Wij willen als school deze mensen helpen hun doel te bereiken, namelijk door het bijeenbrengen van geld de bouw van schoollokalen en bibliotheek te financieren.

Op 8 januari a.s. komen er drie klimmers die meedoen aan project Kilimanjaro op onze school vertellen wat ze gaan doen, hoe ze gaan klimmen en waarvoor ze geld willen ophalen. Ook houden ze ons op de hoogte van hun ervaringen tijdens de tocht. Dit alles om onze kinderen actief te betrekken bij dit project.

De groepen 3 en 4 gaan schaatsen op de Kerstmarkt in december. De groepen 5, 6, 7 en 8 gaan in januari schaatsen op de ijsbaan. De kleuters gaan niet schaatsen , maar zij gaan in januari in de grote, echte gymzaal een hindernisbaan nemen en een namaakberg beklimmen. Alle kinderen kunnen zich laten sponsoren voor hun activiteit!

Als team van School Vest hebben we er zin in en lijkt het ons heel leuk om te zien hoe onze kinderen zich inzetten voor kinderen die het minder goed hebben. We hopen heel veel geld op te halen!

Bij alle activiteiten kan er publiek komen kijken. De precieze data en tijden worden nog bekend gemaakt.''

Het Expedition Kilimanjaro team wenst de leerlingen succes en heel veel plezier! Tot in januari!

Knipsel