Uitvoering

Voor de bouw worden lokale mensen en materialen ingezet. Op deze manier wordt de economie van de lokale gemeenschap gestimuleerd. 

moeders aan het werkEr zal een professionele docent worden aangesteld, samen met een vrijwilliger voor het geven van lessen. TAK zal in samenwerking met de ouderraad de school leiden. Om de duurzaamheid van de school te waarborgen wordt per kind schoolgeld betaald. Ouders die geen geld hebben, kunnen in ruil voor werk wat zij voor de school verrichten, hun kind alsnog naar school laten gaan.

In de bibliotheek worden de kinderen geprikkeld om te zien, horen, lezen en leren. Volwassenen zullen kinderen voorlezen in de eigen taal, als in het Engels. Ook zal er stroom worden aangelegd zodat er computers kunnen worden gebruikt voor lessen.

Dankzij financiƫle steun van Stichting EducAIDed is de bouw van het ECD Centre al gerealiseerd. We willen met onze beklimming ervoor zorgen dat Stichting EducAIDed ook dit project kan realiseren! Lees meer over de werkwijze van EducAIDed.