Steun ons

Sponsor een deelnemer

Word vriend door één van de deelnemers persoonlijk te sponsoren in hun weg naar de top van de Kilimanjaro!

De klim naar de top van de Kilimanjaro is een grote uitdaging. Fysieke en mentale grenzen zullen doorbroken moeten worden om de top te halen. De klim is niet geheel zonder risico. Hoogteziekte is de meest voorkomende reden dat klimmers moeten terugkeren.

Voor de deelnemers aan de klim is het belangrijk in goede conditie te starten. Er zal in de maanden voor de klim al hard moeten worden getraind om in topconditie te komen. Ook werken de deelnemers mee met acties en zoeken zij bedrijven die de expeditie en het project willen ondersteunen. Hiermee vragen zij aandacht voor het belang van ontwikkelingswerk en in het speciaal voor de uitbreiding van het Early Childhood Development Centre in Kenia. De laatste grote actie zal het beklimmen van de Kilimanjaro zijn.

De deelnemers kunnen hiervoor zeker een steuntje in de rug gebruiken, want een beklimming van een berg op deze hoogte is niet niets! Het gesponsorde bedrag zal naar het project gaan, ook als de top niet wordt gehaald. We willen benadrukken dat het gaat om de uitdaging. Bij een gevorderd stadium van hoogteziekte zal een deelnemer namelijk verplicht terug moeten. Deze beslissing kan worden genomen door één van de ervaren gidsen. Met jouw bijdrage zorg je voor het extra steuntje in de rug van de deelnemer om door de eigen fysieke en mentale grens te gaan.

Bij de deelnemers zal het bedrag wat zij ophalen door persoonlijke sponsoring te zien zijn. Help mee om dit bedrag zo hoog mogelijk te laten eindigen! 

De persoonlijke bijdrage kan worden gestort op

  • rekeningnummer 3279041 (IBAN: NL79INGB0003279041)
  • tnv Stichting EducAIDed
  • ovv Expedition Kilimanjaro <naam deelnemer> 

De expeditiekosten bedragen ongeveer 2250 euro. De deelnemers betalen zelf minimaal 1500 euro. Drie kwart (75%) van het gesponsorde bedrag komt ten goede aan het project. Een kwart (25%) van het gesponsorde bedrag gaat naar de expeditie van de deelnemer tot een maximum van 500 euro. Een mogelijke overschrijding van 500 euro per deelnemer komt volledig ten goede aan het project. Elk bedrag is welkom! Het doel is om 2000 euro per deelnemer op te halen. Hiermee willen we zoveel mogelijk ''vrienden'' koppelen aan de expeditie en tegelijkertijd een mooi bedrag ophalen voor het project!

Alvast bedankt voor je steun namens de deelnemers en namens alle betrokkenen bij het project!